image

Svenska Sportdykarförbundet med medlemsföreningar i hela landet

Föreningsaktiviteter, träningar, tävlingar och utfärder sker i hela landet. Det vill vi berätta om genom att öka samtalen inom förbundet. Vi vet att det finns mängder av berättelser om svensk dykning bland föreningsmedlemmar, och genom olika aktiviter inför jubileumsåret vill vi sprida budskap om fördelarna med att engagera sig i föreningsdriven sportdykning.

Vi behöver er hjälp att beskriva personer som engagerar sig för att möjliggöra sportdykning för fler. Det kan vara en engagerad styrelseledamot, en instruktör, en kassör eller en eldsjäl som skapar goda förutsättningar för er förening. Dessa personer utför ett nav inom föreningsdriven sportdykning och bör uppmärksammas, för att också fler presumtiva medlemmar ska kunna ta del av den gemenskap som präglar vår gemensamma verksamhet.

Sociala medier kommer att vara en viktig kanal för att sprida budskap om såväl träning, tävling, utbildning och opinionsbildning. Vi ska vara nåbara och öppna, och skapa intresse för våra gemensamma frågor.

Jubileumsåret blir likväl en nystart för svensk dykning och ett viktigt år för att med ökad kraft slå vakt om såväl miljöfrågorna som anläggningsfrågorna – tiden att värna miljön och anläggningsfråforna en prioriterad plats på dagordningen.

Intressanta samtal som fångar lyssnaren

Sociala medier är en möjlighet till ökad kontaktyta. Därför kommer vi även föra ett antal samtal i poddformat, dels om vår historia och verksamhet – om vad dykningen innebär för människor idag och vad den inneburit genom åren som gått sedan förbundet tog ut kursen, för snart 60 år sedan.

Skicka gärna in din berättelse eller tipsa oss om vem du önskar höra i ett avslappnat samtal om svensk sportdykning. Du skickar det till: ssdf60@ssdf.se

Dela gärna med dig av en bild och en berättelse om engagemang för föreningslivet och svensk dykning.
Dela gärna med dig av en bild och en berättelse om engagemang för föreningslivet och svensk dykning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *